En særdeles nem Chokolade Kage. Denne gang med kageenzymer der giver en dejlig saftig og svampet kage. Jeg har fået lov at teste disse kageenzymer der kommer i grillbutikken om kort tid.
Ingredienser:
- 250 g Smør
- 580 g Sukker
- 4 Æg
- 140 ml Mælk
- 340 g Hvedemel
- 3 spsk Kakao
- 1 brev bagepulver (5 strøgne tsk)
- 140 ml kogende Vand
Sådan gør du:
- Smør og sukker piskes sammen.
- Tilsæt 1 æg ad gangen.
- Mel og Mælk tilsættes og piskes sammen med ovennævnte.
- Bagepulver og Kakao røres i.
- Til sidst røres en kop kogende Vand i.
- Bages i bradepande (35 x 25 cm) ved 200 grader (alm. ovn) i 30 - 35 minutter.
Lad kagen køle af og pynt med Glasur eller smeltet Chokolade